A hét zenésze:

Joanne Shaw Taylor - A blues új hercegnője

Olvasóim már megszokhatták, hogy időről-időre bemutatok az oldalon olyan új előadókat, akik később nagy sikerre vihetik a szakmában. Mai vá...

A Nickelback új kislemeze

Miközben tombol a nyár, újra itt egy rég elfeledett csapat, a Nickelback. Chad Kroeger bandáját minden rockrajongó ismerheti. Jó hír a rajongóknak, hogy egy kis csend után újra itt vannak, és ennek beharangozása legújabb kislemezük.


Hála istennek, a Niceklback nem szűnt meg. Az együttes már most teljes erőbedobással dolgozik új albumán, és a stúdióban lazításképp eljátszották egyik kedvenc dalukat, Don Henley-től a Dirty Laundry-t, mely annyira jól sikerült, hogy kislemez formájában is kezünkben tarthatjuk.

A Nickelback új száma hozza a megszokott színvonalat és stílust. A reszelős énekhang és gitár nem okoz csalódást a rajongóknak, ízig-vérig Nickelback feldolgozást hallhatunk. Chad nem hanyatlik, mint ma annyi rocksztár. Úgy éreztem a kislemez hallgatása közben, hogy ahogy telnek az évek, ebben a csapatban egyre több erő van. Ha az új albumuk is ilyen lendületes számokkal lesz tele, mint amilyen a Dirty Laundry, akkor sokáig ez fog bömbölni a hangszórókból. Nekem nincs kétségem afelől, hogy ezután a zene után igazi dögös rockalbumot fogunk kapni.

És a következő jó hír: a Nickelback ősszel turnéra indul, amelynek egyik állomása Budapest lesz 2016. szeptember 16.-án. A koncertkörút az új album beharangozása lesz, úgyhogy ha minden jól megy, már augusztus végén számíthatunk az új Nickelback nagylemezre. Addig is hallgathatjuk a Dirty Laundry-t!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Dcreators